Hírek

Elérhetőségek

Polgármester

Gál Szilvia

Gál Szilvia

polgármester

 

Polgármesteri Köszöntő

Orgovány Nagyközség Képviselő-Testülete és a magam nevében tisztelettel és szeretettel  köszöntöm szülőfalum lakosait, kicsiket,  nagyokat, fiatalokat és időseket egyaránt!
Ugyanilyen szeretettel üdvözlöm a faluból elszármazottakat is, hiszen a szülőföld élete végéig kedves minden embernek, még akkor is, ha máshol éli életét, máshová rendelte a sorsa.

Köszönöm a bizalmat, mely eredményeként polgármesterként köszönthetem Önöket.
A képviselő társaimmal azon dolgozunk, hogy Orgovány az itt lakók számára otthonosabbá váljék. Azért dolgozunk, hogy érdemes legyen itt élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni. Mindannyian tudjuk, hogy nem könnyű feladatunk van.

Egymást tisztelve, segítve, - s meglátva a másikban a jót! Ez a kulcsa a falusi életformának, ezen irányban szükséges mindannyiunknak élni.

Bármilyen hihetetlenül is hangzik, rá kell ébredni mindenkinek arra, hogy az igazi boldogság abból a szeretet - kényszerből tör fel, amit embertársainkért önzetlenül teszünk, „hiszen a szeretet az egyetlen, amiből több lesz, ha szétosztják.”

Őszintén kell feltárni problémáinkat, egymásra figyelve és egymást segítve juthatunk csak előre, s lehetünk egymás boldogulására! Az egyén boldogsága pedig megadja majd a nagyobb közösség boldogulását és sikerét! A magam nevében a falu lakosságának szeretnék a javára tenni, ami csak úgy lehetséges, ha a közösség minden egyes tagja a saját családja, rokonsága, szomszédjai, ismerősei, barátai és minden orgoványi boldogulására cselekszik szóval és tettel!

Köszönöm minden falumbeli honfitársam, barátom segítségét, akik velem és a képviselőkkel együtt munkálkodnak egy szebb jövőért, egy élhetőbb településért. Kérem és várom a segítségüket, hogy minél több öröme legyen mindenkinek Orgovány életében!

Élhetőbb, boldogabb jövőt kívánok minden kedves orgoványi családnak, lakosnak!

Tesszük a dolgunkat, ahogy tettük eddig is.

Ezen gondolatok jegyében kívánok sikeres, eredményekben, örömökben, vidámságban gazdagodó, egymást tisztelő boldog jövőt minden orgoványi lakosnak!

Őszinte tisztelettel:

Gál Szilvia
polgármester